Wie zijn wij?

BoatFaria is het watersportbedrijf van Joost en Aafke Hamstra. Ons bedrijf is opgestart in 2001, met de verkoop en onderhoud van boten in Earnewald. Een gezellig en verrassend veelzijdig watersportdorp met veel vaste vakantiehuiseigenaren. Wij hebben in de loop der jaren ons meer en meer toegespitst op het ontzorgen van onze klanten zodat zij zoveel mogelijk kunnen genieten van hun welverdiende vakantie.

Meer weten over Earnewald, kijk op:

Wat bieden wij?

Bij ons staat de service voorop. Wij nemen graag al het werk uit handen van onze klanten. Het begint doorgaans met de aankoop van een boot tot het stallen van de boten in de winter. Hierbij kunnen we uw boot tevens onderhouden/repareren. En heeft u begeleiding nodig om een andere boot te vinden, ook daar in kunnen wij u van dienst zijn!

Tijdens het vaarseizoen kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en eventuele reparaties, onderhoud, boottransporten en bemiddeling.

Bij ons staat service voorop!

No cure no pay

Vind u het lastig om zomaar met een partij in zee te gaan? Wij werken conform het ‘no cure no pay’ principe. Hiermee wordt bedoeld dat een dienstverlener slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht. Zo nemen wij uw onzekerheid weg en kunnen we ons focussen op wat de klant echt wil!

Wij werken o.a. met:

.
.
.
.
.
.
.
.