Motor onderhoud

Wanneer uw boot een tijd heeft stil gelegen dan is het verstandig om de motor te inspecteren. Dit is een zeer belangrijk deel van het onderhoud. Veel eigenaren geven hun boot in het najaar een grote beurt voordat deze naar de stalling gaat. Wij vervangen indien nodig o.a. de motorolie, filters of de v-snaar.

Antifouling

Wanneer u aan het varen bent kunnen algen, mossels en schelpjes hechten aan uw boot. Doordat het onderwaterschip minder glad wordt neemt de vaarsnelheid af en neemt het verbruik van brandstof toe. Wij passen hiervoor een antifouling toe om te voorkomen dat deze algen en dieren op de boot gaan hechten.

Poetsen en waxen binnen- en buitenkant

Na een druk seizoen verdient uw boot het om een opfrisbeurt te krijgen. Wij verzorgen uw gehele boot van top tot teen. Zo kan uw boot het volgende seizoen er weer tegenaan. Ook het reinigen, coaten, stikken en herstel van uw buiskap kunnen wij verzorgen. De buiskap is vaak het visitekaartje van uw boot en moet er daarom spik en span uitzien.

Reparatie

Voorkomen is altijd beter dan reparatie, maar soms komen dergelijke dingen onverwacht. Is er een onderdeel van de boot kapot? Wij kunnen de algehele reparatie verzorgen. Wij kunnen ter plekke, dus in het water, de schade opnemen en indien mogelijk ook ter plekke repareren.