Winterstalling

Onze winterstalling is overdekt, geïsoleerd en afgesloten.  U hoeft zich geen zorgen te maken over het bevriezen of condensatie. Uw boot is in goede handen en staat droog en vorstvrij. Aan het einde van uw vaarseizoen kunt u bij ons de sleutels van uw boot  inleveren. U kunt uw boot aan uw eigen steiger laten liggen. Wij zorgen er dan voor dat uw boot zo snel mogelijk uit het water wordt gehaald en dat het onderwaterschip wordt afgespoten. Op het onderhoudsformulier, wat u van ons krijgt, kunt u eventuele onderhoudswerkzaamheden aangeven.

Daarbij kunt u denken aan:

  • motorbeurt
  • poetsen/waxen binnen- buitenkant
  • antifouling
  • reparatie
  • reinigen buiskap enz.

Op het formulier kunt u meteen zien wat (onder voorbehoud) de kosten daarvan zijn.
In het voorjaar wordt uw boot weer naar uw eigen steiger gevaren en ligt hij helemaal klaar voor u voor het nieuwe seizoen!
Indien u de boot korter of langer in de stalling wilt kan dit op aanvraag.

Kosten: € 42,5 p/m2 incl. BTW

De `all in` prijs voor binnen is 42,5 euro p/m2 incl. BTW. , excl. evt onderhoudswerkzaamheden. De stalling is inclusief schoonspuiten onderwaterschip en romp, traileren, bokhuur en vervoer van en naar Garyp.
Indien de opdracht word gegeven de boot bij ons in de stalling te doen gelden de NJI voorwaarden:

Aansprakelijkheid

BoatFaria is niet aansprakelijk bij diefstal c.q. vermissing van de boot of bij brandschade. Schade op welke wijze dan ook veroorzaakt, welke voortvloeit uit nalatigheid van opdrachtgever, blijft volledig voor de rekening van de opdrachtgever. De boot dient minimaal WA+ BRAND/DIEFSTAL verzekerd te zijn voordat deze ter stalling wordt aangeboden.